"גידול בקבוקי היין מתחיל בכרם…"
נבו חזן, בן 55 נשוי, אב לשלושה וסב לחמישה. איש אדמה, דור שלישי למשפחת חקלאים ממייסדי מושב מטע.
בתחילת דרכו החל לייצר יין כתחביב משקם ועם השנים הפך התחביב לאהבה גדולה לעולם היין, במהלכן למד והשתלם בארץ ובחו"ל.
"כיינן ובעליו של היקב, ניתנה לי הזכות לייצר יין, תוך הקפדה חסרת פשרות, הבאה לידי ביטוי בייחוד בעבודה בכרם. השלב הראשון הוא בחירת קרקע והתאמתה לכל זן וזן. בהמשך, גידול הגפנים בשיטה ייחודית המאפשרת שליטה מרבית על איכות הפרי, כך שבעת הבשלתו, מגיע הפרי לרמת סוכר וחומציות מאוזנת, מה שמקנה חומר גלם ברמה גבוהה ויצירת יינות עם חלון שתיה ארוך".
"אומנות יצירת היין, באהבה, נשמה ושמחת חיים"